Lunsj

Serveres fra 11.00 - 15.30

Fiskesuppe

Fish Soup
149,-

Smørbrød med røkt uer

Sandwich with smoked redfish

189,-

      

  -


Smørbrød med svinenakke

Sandwich with pork neck

189,-

-


Vårsalat m/ vårprimører, ramsløksmajones og spekeskinke

Spring salad with spring primroses, spring  onion mayonaise and cured ham 

210,-

-


Dagens huskvinns 

Todays dish 

129,- / 198,-

-

Dagens 3-retter lunsj

Today's 3 course lunch

349,-

Middag

Serveres fra 15.30

3-retter

Marinert svinekam (sennep, honning og appelsin), potetsalat, fritert kruspersille, syltet løk

-

Pannestekt lysing, kål, hollandaise og røstipoteter

-

Sabayongratinert pære og eple, mandelkake og tørket pære/eple

 

498,-

Marinert svinekam:

Ingrid Espelid Hovig og den danske kjøkkensjefen Hans Jebsen danderte svinekam på Fjernsynskjøkkenet i 1972. Kjøttet er tilberedt etter inspirasjon fra Ingrid, resten er gjort med egen vri

      

  -


5-retter

Kveite ceviche

-

Terin av kje, syltet knutekål, pepperrotkrem

-

Kongekrabbe ala peppercrab, nudelsalat, mango salsa, søtpotet

-

Hjortemedaljong, blåbærsaus, vannbakkels potet, glasserte grønnsaker

-

Sjokolade, chili, tindved og mandel

 

598,-

-


Dagens huskvinnsrett

Mat som man kjenner igjen

For unge (og gamle) kunstnere som skal ha penger til mer drikkevarer

Hverdager frem til 18.00

198,-

E   K   S   E   M   P   E   L   M   E   N   Y